Egér, a Jövő-Menő!

A.
1999. 11. 19. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy év szünet után, mától heti rendszerességgel, szombatonként az MTV 1-en 9 óra 30 perctől (ismétlés a következő héten az MTV 2 sportsávjában hétköznap 18.00 és 20.00 óra között) újra jelentkezik a képernyőn a Jövő-Menő című 25 perces gyermeksportmagazin. A műsor készítője, az Aloha Produkció ismét megpróbálja elérni, hogy minél több általános iskolás korú gyermek kapjon kedvet a sportoláshoz. A stáb ennek érdekében megnyerte a nemes ügynek az ötszörös úszó olimpiai bajnok Egerszegi Krisztinát, aki a Jövő-Menő egyik műsorvezetője lesz Istenes Lászlóval együtt. A műsorkészítők és -vezetők sztársportolókat mutatnak be a saját klubjukban versenyző gyerekekkel együtt, lehetőséget nyújtanak különböző műhelyek, egyesületek erőfeszítéseinek megismertetésére, tehetséges gyerekeket és fiatalokat portrészerűen, környezetükben filmezve állítanak példaképül hasonló korú társaik elé. Az Ifjúsági és Sportminisztérium által is támogatott programban aktualitások, napi események is képernyőre kerülnek, s a producerek várják azoknak a szövetségeknek, egyesületeknek, szakosztályoknak és iskoláknak a jelentkezését, amelyek gyer-meksportrendezvényeiket, illetve toborzóikat hirdetni szeretnék.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.