Elszállt a méreg

Zs.
1999. 11. 16. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint számítani lehetett rá, földindulást, égzengést okozott Veszprémben a férfi kézilabdázók nyolcgólos hazai veresége a Bajnokok Ligájában a spanyol Barcelonától. A Fotex-Veszprém ügyvezető elnöke, Hajnal Csaba azonnal bejelentette: fejek fognak hullani, mert elfogadhatatlan kézilabdázóinak lélektelen játéka. Hétfőn este aztán megszületett a példás elnökségi határozat: szigorú ejnye-bejnyében részesült a csapat, Kovács László edzőtől pedig határozottabb fellépést várnak el. Ha az együttes az eredetileg kitűzött célt, a Bajnokok Ligájából a továbbjutást nem éri el, akkor szerződést bontanak bárkivel, aki elmarad a várakoztástól, s még a korábbi érdemek sem számítanak. Roppant szigorúan hangzik a döntés, ám aligha lehet komolyabban venni, mint Hajnal Csaba első felindultságból tett nyilatkozatát. Arra ugyanis aligha vállalkozna bárki is Veszprémben, hogy több kulcsjátékost – Éles Józsefet, Pásztor Istvánt, Szathmári Jánost – szezon közben elküldjön.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.