A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Elszállt a méreg

Zs.
1999. 11. 16. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint számítani lehetett rá, földindulást, égzengést okozott Veszprémben a férfi kézilabdázók nyolcgólos hazai veresége a Bajnokok Ligájában a spanyol Barcelonától. A Fotex-Veszprém ügyvezető elnöke, Hajnal Csaba azonnal bejelentette: fejek fognak hullani, mert elfogadhatatlan kézilabdázóinak lélektelen játéka. Hétfőn este aztán megszületett a példás elnökségi határozat: szigorú ejnye-bejnyében részesült a csapat, Kovács László edzőtől pedig határozottabb fellépést várnak el. Ha az együttes az eredetileg kitűzött célt, a Bajnokok Ligájából a továbbjutást nem éri el, akkor szerződést bontanak bárkivel, aki elmarad a várakoztástól, s még a korábbi érdemek sem számítanak. Roppant szigorúan hangzik a döntés, ám aligha lehet komolyabban venni, mint Hajnal Csaba első felindultságból tett nyilatkozatát. Arra ugyanis aligha vállalkozna bárki is Veszprémben, hogy több kulcsjátékost – Éles Józsefet, Pásztor Istvánt, Szathmári Jánost – szezon közben elküldjön.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.