A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Németh Miklós próbaidőn

1999. 11. 12. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem biztos, hogy jó az országnak, ha a jelenlegi kormánykoalíció kitölti a négyéves kormányzati ciklust – jelentette ki Földes György, az MSZP országos választmányának elnöke. – Felszabadultság érzése lenne úrrá az országon, ha azt tapasztalná, hogy az elkövetkező három évben nem a jelenlegi agymosó kurzust kell elviselnie – mondta debreceni sajtótájékoztatóján a politikus. – Az MSZP-nek a dolog jellegénél fogva nincs hivatalos álláspontja arról, hogy jó lenne-e, ha a jelenlegi kormány kitöltené mandátumát – reagált lapunknak Földes György kijelentéseire Kovács László pártelnök. Hozzátette: mindez csak a kormány politikájától függ. Előrehozott választásokra akkor kerülhet sor, ha a kormány nem képes az ország irányítására – fogalmazott a pártelnök. Földes Györgynek, mint bármely más politikusnak természetesen lehet véleménye arról, hogy mi lenne kedvezőbb az ország, illetve a lakosság többségének számára – vélekedett Kovács László. Korábban Horn Gyula exkormányfő beszélt arról, hogy mindenképpen jó lenne egy rendkívüli, előrehozott választás. Véleménye szerint nincs olyan politikai párt, amely felmérve az erőit és lehetőségeit, ne azon dolgozna, hogy erre minél előbb sor kerüljön. A politikus azzal indokolta véleményét, hogy a jelenlegi kormány alatt várhatóan egyre roszszabbul fognak élni az emberek. A kormánypártok akkor teljes mértékben időszerűtlennek ítélték a felvetést. u „Legutóbbi találkozásunkkor abban állapodtunk meg, hogy szerepét hazatérése és egy bizonyos próbaidő után tudjuk kialakítani” – nyilatkozta Kovács László MSZP-elnök Németh Miklósról a Veszprémi Napló csütörtöki számában. – Hazatérése után ki kell próbálni neki is saját magát, és nekünk őt – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.