időjárás 5°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Pokorni: az MSZP félelmet kelt

MTI
2002.01.25. 15:50

Pokorni Zoltán szerint az MSZP és az SZDSZ tovább folytatja vádaskodó, rágalmazó hadjáratát, amikor a Magyar Köztársaság miniszterelnökét latin-amerikai diktátornak nevezi. A Fidesz elnöke az MSZP elnökének pénteki sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált.

Megfogalmazása szerint a nemzeti fejlesztési terv kialakításával kapcsolatban Orbán Viktor egyértelműen fejtette ki, hogy az a szervezet, amely nem fogadja el stratégiai célként a Kárpát-medencei magyarság élethelyzetének javítását, nem lehet a kormány partnere. A Fidesz elnöke szerint ebben a közös nemzeti célban valamennyien egyetérthetnek, és sajnálatosnak nevezte, hogy a szocialisták önmagukat zárják ki ebből a konszenzusból.

Pokorni Zoltán arra kéri az MSZP vezetőit, ne folytassák félelemkeltő, rágalmazó hadjáratukat. Azt is kívánatosnak tartaná, ha bocsánatot kérnének azoktól a magyar emberektől, akikben félelmet igyekeztek kelteni, és azoktól a határon túliaktól is, akikkel szembe kívánták fordítani az anyaországiakat.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.