A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Pokolgépes merénylet Ciszjordániában

Hárman haltak meg abban a pokolgépes merényletben, amelyet szerda este követett el Ciszjordániában egy palesztin nő egy izraeli katonai ellenőrző pont közelében.

MTI
2002. 02. 28. 6:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Katonai források szerint rutinszerű ellenőrzés során megállított egy Subaru típusú gépkocsit az izraeli katonaság a Jordán folyó nyugati partján (Ciszjordániában), Makkabim izraeli telep közelében. Az autóban hárman utaztak. Egy palesztin nő kiszállt az autóból, és működésbe hozta a testére erősített pokolgépet. Azonnal meghalt ő is, és az autóban lévő két társa is – két izraeli arab. A robbanástól megsebesült három izraeli katona is, egyikük súlyosan.

A merénylettel 1286-ra emelkedett a 2000 szeptemberében fellángolt, s azóta tartó véres ellenségeskedések áldozatainak száma. A halottak közül az AFP adatai szerint 982 palesztin, 281 izraeli.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.