időjárás 18°C Medárd 2023. június 8.
logo

Panaszt tett a Happy End kft.

MTI
2002.06.13. 12:09

A Fővárosi Főügyészségnél panaszt tett a közelmúltban a Happy End Kft. nevében eljáró ügyvéd, mert úgy vélik, hogy törvénytelenségek történtek az Országimázs Központ ügyében a cégnél is megkezdődött nyomozás során.

Kittka András, a cég ügyvédje a már napvilágot látott hírek alapján elmondta: kifogásolták, hogy a házkutatásról szóló okiratokba kézzel belejavítottak, sőt olyan dokumentumokat is lefoglaltak tőlük, amelyek a Miniszterelnöki Hivatalban is megtalálhatóak. Azt is kifogásolják, hogy mivel a Happy End kft. gazdálkodó társaság, nem pedig vagyonkezelő, nem lehet hűtlen kezelés tettese.

A rendőrség az országimázs-pénzek kapcsán elkövetett hűtlen kezelés bűntette alapos gyanújával, ismeretlen tettesek ellen indított eljárást; az ügyben az első tanúk meghallgatása már megtörtént.

Korábban a nyomozáshoz szükséges dokumentumok begyűjtését az Országimázs Központ számára megrendeléseket teljesítő Happy End és Ezüsthajó Kft. budapesti irodájában kezdték el, majd Csévharaszton folytatták, ahová a két vállalkozás könyvelője vitte magával az iratokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.