időjárás 4°C Stefánia 2022. november 28.
logo

Eltűnt pszichiátriai gyógykezeltet keres a rendőrség

MNO
2003.06.25. 09:45

Eltűnt egy pszichiátriai gyógykezelt asszony hat napja az Ópusztaszeri Pszichiátriai Otthonból. Megfelelő kezelés híján veszélyben van az élete.

Az 51 esztendõs Csépányi Mária június 19-én távozott el az Ópusztaszeri Pszichiátriai Otthonból. Az asszony 155 cm magas, nagyon sovány testalkatú. Haja barna, rövid. Beszéde lassú. Eltûnésekor kék rövidnadrágot viselt fekete pólóval és fehér kardigánnal. Iratai nincsenek.

Korábbi eltûnéseikor minden alkalommal a Szegeden élõ édesanyjához ment. Ilyenkor mindig a mûút mentén haladt, többnyire gyalogosan. Az eltûnt nõ súlyos betegségben szenved – intenzív rohamokkal járó epilepsziás -, amely adott esetben azonnali és szakszerû ellátást igényel. Ennek elmaradása esetén az asszony meg is halhat.

A rendõrség kéri, hogy aki felismeri az asszonyt, haladéktalanul értesítse a Kisteleki Rendõrkapitányságot a 62/259-811-es telefonszámon, vagy a 112-es, 107-es segélyhívókon, illetve a telefontanú 06/80/555-888-as számán.

OBJEKTÍV Hírügynökség/radio.hu

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.