időjárás 2°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Újabb garázda szurkolók rendőrkézen

MNO
2003.06.10. 14:57

Újabb garázda szurkolókat fogtak el a rendőrök a pünkösdi hétvégén - tudta meg a HavariaPress. Május 30-adikán tömegverekedés tört ki a Ferencváros-Debrecen futballmérkőzésen, s a tettesek kézrekerítéséhez a rendőrség a fotóriporterek felvételeit is segítségül kérte.

Ennek nyomán került előzetes letartóztatásba szombaton az a 24 éves férfi, a tv2 operatőrét támadta meg a meccs után. Ugyanígy, a médiában megjelent felvételek segítették a nyomozókat akkor is, amikor a Lettország elleni válogatott mérkőzésen próbálták felkutatni a még szabadlábon lévő garázdákat. Szombat este így a mérkőzés szünetében sikerült elfogni azt a 35 éves férfit, aki az Üllői úton bántalmazta a DVSC 9-es számú játékosát. A gyanúsított kihallgatásán beismerte tettét. Pünkösd hétfőn ezért ő is előzetes letartóztatásba került, ellene csoportos garázdaság alapos gyanúja miatt indult eljárás. Az ügy miatt felállított nyomozócsoport tagjai azt remélik, hogy a felvételek alapján még több verekedő is rendőrkézre kerülhet.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.