időjárás 7°C Vilma 2022. december 5.
logo

A vonat alá feküdt egy férfi Kecskemétnél

MNO
2003.10.31. 08:35

Halálra gázolt a vonat egy férfit pénteken hajnalban a Városföld és Kecskemét közötti vonalon. A férfi szándékosan feküdt a sínekre - tudta meg az Objektív Hírügynökség Hortobágyi Istvántól, a Bács-Kiskun Megyei RFK sajtószóvivőjétől.

A 35 éves fülöpjakabi férfi kerékpárral a vasúti töltés mellé hajtott, majd biciklijéről leszállva várta a vonatot a 359-360-as vasúti kilométerszelvényben. Amikor a szerelvény már közel ért, hirtelen a sínekre vetette magát.

A városföld felé tartó, kamionokat szállító vonat mozdonyvezetője már hiába fékezett, nem tudta megállítani a szerelvényt, elgázolta a fiatalembert. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A tragikus baleset miatt csaknem két órára megbénult a vasúti forgalom a Kecskemét-Kiskunfélegyháza vonalszakaszon.

A rendőrség a helyszínen bűncselekményre utaló nyomot nem talált, ezért államigazgatási eljárásban vizsgálják az öngyilkosság okát és pontos körülményeit.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.