időjárás 4°C Virág 2022. november 26.
logo

Beismerő vallomást tett a fiatal lány gyilkosa

MNO
2003.10.27. 12:28

Beismerte tettét az a férfi, aki a gyanú szerint meggyilkolta volt barátnőjét Hevesen. A gyanúsítottat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

A 21 éves fiatalember a múlt szerdán támadt rá a 17 éves lányra, miközben hazakísérte őt egy helybéli szórakozóhelyről. A nyomozás eddigi adatai szerint a fiatalember azért ölte meg a lányt, mert az pár nappal korábban szakított vele.

A nyomozók az eset után – még a beismerő vallomás előtt – házkutatást tartottak a fiatalember lakásán, ahol megtalálták a gyilkossághoz használt pillangókést. A rendőrök egy szekrény alatt rábukkantak az áldozat mobiltelefonjára is, ami a gyilkosság időpontjában még a lánynál volt. Előkerült az a ruha is, amit a gyanúsított a bűncselekmény idején viselt, ám azt a fiatalember addigra már kimosta, hogy megpróbálja eltüntetni belőle a vérfoltokat. A tettes és áldozata egyébként a végzetes napon a helyi diszkóban találkozott össze, ezután a férfi hazakísérte volt barátnőjét.

Az elkövető csütörtöki vallomásában azt állította, hogy azért vesztette el a fejét, mert úgy hallotta, hogy a lány telefonon randevút beszél meg egy másik férfival.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.