időjárás 6°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Hárman haltak meg a hideg miatt Bács-Kiskunban

MNO
2003.10.24. 15:04

Három férfi halt meg a hirtelen jött hidegben az elmúlt éjszaka. A rendőrség a halálesetek vizsgálatakor bűncselekményre utaló nyomot nem talált. A kihűléses halál leginkább a hajléktalan, vagy az italozó életmódot folytató embereket veszélyezteti, mert ha a szabadban álomba merülnek, a hideg miatt életfunkcióik leállnak, és ha nem kapnak időben orvosi ellátást, nem ébrednek fel többé – adta hírül az Objektív Hírügynökség.

Hajnali fél 3 körül Szalkaszentmárton főutcájáról szállítottak be a mentők életveszélyes állapotban egy 39 éves helyi lakost, aki a fagypont körüli éjszakai hőmérséklet miatt kihűlt. A kórházban még megpróbálták megmenteni az életét, de minden orvosi erőfeszítés hiábavalónak bizonyult, a férfi meghalt.

Reggel 8 óra körül egy Kunpeszér környéki tanyaközpontban találtak holtan egy férfit a szabad ég alatt. Az orvos megállapítása szerint az 56 éves helyi lakos férfi kihűlt.

Délelőtt 10 órakor Érsekcsanád belterületén, a Kossuth utca kereszteződésében találtak egy földön fekvő embert. A 41 éves helyi lakos halálát is kihűlés okozta.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.