időjárás 2°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Nem változott a politikusok megítélése

MNO
2003.10.27. 10:15

Nyugodtabbá vált a népszerűségi lista, az elmúlt hónapok látványos pontszámváltozásait ezúttal minimális emelkedések és csökkenések követték - írja a Népszabadság a Szonda Ipsos októberi közvélemény-kutatása alapján.

A közvélemény-kutató szerint megállt a kormánypárti politikusok népszerűségének csökkenése, még az elmúlt hónapokban legtöbbet, 11 pontot veszítő László Csaba helyzete sem változott negatív irányban – írják. A kedvezőtlen változások után stabilizálta pontszámát és helyezését a miniszterelnök is – teszi hozzá a Népszabadság.

Az élen állók mindegyike megőrizte múlt havi pontszámát, náluk még mintahibán belüli változások sem voltak. Így továbbra is holtversenyben áll az élen Mádl Ferenc és Dávid Ibolya, s régóta állandó a harmadik helyezett személye is: négy hónapja Bárándy Péteré ez a pozíció.

A népszerűségi lista új szereplője Kökény Mihály, akiről a lakosság 71 százaléka tudott véleményt nyilvánítani. A legtöbben, négytizednyien közepes osztályzattal illették őt, míg a válaszolók egynegyede által adományozott érdemjegy az elégséges. Összpontszáma a százfokú skálán: 43. (Népszabadság)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.