A MeH cáfol Kulcsár ügyében

A balatonőszödi üdülő regisztrációs rendszerében a kormányváltás óta nem szerepel Kulcsár Attila neve, vagyis hivatalosan biztos hogy nem léphetett be a kormányüdülő területére, Demeter Ervin ezzel kapcsolatban "újra blöfföl" - közölte a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) sajtóirodája közleményében pénteken az MTI-vel.

MTI
2004. 01. 16. 10:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint Demeter Ervin fideszes képviselő Kulcsár Attila balatonőszödi látogatásával kapcsolatos állításairól csak a sajtón keresztül szerzett információt a MeH, „hiszen levél még nem érkezett” a képviselőtől.

„Annak ellenére, hogy így különösen is megkérdőjelezhető az állítás komolysága, a Miniszterelnöki Hivatal ellenőrizte a tényeket, és sajnos ezek ismét cáfolták a képviselő urat: az üdülő regisztrációs rendszerében ugyanis a kormányváltás óta nem szerepel Kulcsár Attila neve, vagyis hivatalosan biztos, hogy nem léphetett be a balatonőszödi üdülő területére” – olvasható a kommünikében.

Demeter Ervin csütörtökön az MTI-nek azt mondta: Kulcsár Attila, a K&H Equities többmilliós sikkasztással gyanúsított brókere több alkalommal az őszödi kormányüdülőben felelős vezetőkkel tárgyalt. A volt titokminiszter csütörtökön ebben az ügyben írásbeli kérdést intézett Kiss Péter kancelláriaminiszterhez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.