időjárás 3°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Egymillió eurót nyert ruletten egy budapesti férfi

MNO
2004.02.07. 17:32

Egymillió eurót (267 millió forintot) nyert ruletten egy budapesti férfi, aki ezzel a hatalmas összeggel a magyar kaszinózás történetének legnagyobb fogását söpörte be. A férfi egy tucatot választott ki, 12 számot tett meg egyszerre, nagyobb összeggel – írja az Index.

A szerencse kegyeltjének mondhatja magát az a 40 év körüli budapesti üzletember, aki a fővárosi Tropicana Casinóban egyetlen nap alatt egymillió eurót nyert ruletten. A nyertes az összeg 60 százalékára, mintegy 600 ezer euróra mindössze 30 perc alatt tett szert csütörtökön délután – mondta az MTI munkatársának Szűcs Kristóf, a kaszinó igazgatója.

A férfi három éve látogatja a kaszinót, és kizárólag ruletten játszik. Rendszerint egy tucatot választ ki, 12 számot tesz meg egyszerre, nagyobb összeggel. Ehhez a játékhoz nagy szerencse és vakmerőség kell – jegyezte meg az igazgató, és hozzáfűzte: Magyarországon eddig még soha senki nem nyert hasonló összeget kaszinóban.

„Én is örülök a nyereménynek. Nagyon jó reklám, amely azt bizonyítja, hogy a kaszinóban érdemes nagy összegben játszani, hiszen a sokszorosát is meg lehet nyerni” – közölte a Tropicana vezetője, aki azt is hozzátette, hogy a pénz biztonságos felvételéről is gondoskodnak, mód van arra, hogy a nagyobb nyereményeket csak másnap, a banki nyitva tartás ideje alatt vigyék el.

Index

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.