Jászapáti-ügy: Szekeres a Fideszt vádolja

MNO
2004. 06. 11. 17:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szekeres Imre a Fideszt vádolja a jászapáti levélbotránnyal kapcsolatban. – Teljesen értelmetlen a levél maga is, éppen ezért a szocialista párt helyi képviselői csütörtökön, amikor az első ilyen levet a kezükbe kapták, azonnal feljelentést tettek a rendőrségen és teljes mértékben elhatárolódnak tőle – jelentette ki a szocialista politikus, a térség országgyűlési képviselője.

- Az egészet egy nagy marhaságnak tartjuk és teljesen feleslegesnek. Csak egy dolognak tudom be ezt a levelet, hogy úgy látszik, a vasárnapi választások miatt nagyon ideges már a Fidesz, nagyon fél a választás eredményétől és még utoljára ilyen provokációkkal próbálkozik – jelentette ki. (radio.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.