Baja cáfolja kapcsolatát a K&H Bankkal

Baja Ferenc cáfolta, hogy korábban üzleti vagy ügyfélkapcsolatban állt volna a K and H bankkal vagy Kulcsár Attilával, a K and H Equities több milliárdos sikkasztással gyanúsított volt befektetési tanácsadójával. A Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára közleményben reagált a napokban a sajtóban napvilágot látott információkra.

MNO
2004. 09. 20. 17:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy semmilyen minőségemben sem a K&H bankkal, sem annak vezérigazgatójával, sem Kulcsár Attilával (sem pedig a cég és egyéb érdekeltségükkel) nem álltam, nem állok üzleti és ügyfélkapcsolatban sem” – áll a Baja Ferenc által jegyzett dokumentumban.

Közölte: visszautasítja a „minden alapot nélkülöző”, hivatali vesztegetéssel kapcsolatos állításokat is.

Tájékoztatása szerint a bankvezetőkkel a cégek egészségpénztári szolgáltatásáról, önkormányzati és európai uniós projektek finanszírozásáról, valamint az EU-kampányban való esetleges közreműködésükről tárgyalt.

„A tárgyalások nem vezettek eredményre, azóta a (K and H) bankkal, annak vezetőivel a kapcsolatom megszűnt” – közölte. (MTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.