Baja Ferenc tagad

MNO
2004. 09. 27. 10:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baja Ferenc (MSZP) szerint „minden alapot nélkülöz” a Magyar Nemzetben ma megjelent cikk Kulcsár vallomásáról. „Értetlenül állok egy hosszú börtönbüntetéssel fenyegetett személy által kitalált történet újabb fejezetének kiszivárogtatása és nyilvánosságra hozatala előtt. Azt gondolom, az ilyen írásokkal a Magyar Nemzet Kulcsár Attilából igaz embert gyárt, míg az állítólagos vallomásában megnevezettek: a vádhatóság képviselői, ismert politikusok, köztisztviselők, és magánszemélyek válnak igaztalanná.
A politikai védelmért áhítozó álbróker vallomásának hitelességéről a független magyar bíróságnak van joga dönteni” – írja közleményében.

„Kijelentem, hogy az ügyészségtől vagy más vádhatóságtól, a vallomásban állított eseményekkel kapcsolatos megkeresés, se kérdés, se állítás formájában nem történt” – teszi hozzá Baja, hangsúlyozva: azonnali jogi lépéseket kezdeményez „minden esetben, amikor valaki sejtetéseket és bizonyítatlan állításokat tényként fogalmaz meg”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.