Gyurcsány volt cége nem veszített a Kulcsár-ügyön

A korábban Gyurcsány Ferenc irányítása alatt álló Altus Rt. a Kulcsár-botrány kirobbanását követően hozamokkal együtt kapta vissza több tízmilliós befektetését. Ez Jagiellowicz Györgynének, az Altus Rt. vezérigazgatójának a rendőrségen tett tanúvallomásából derül ki. Az üzletasszonyt 2003 szeptemberében faggatták ki az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói. Jagiellowiczné azt állította, hogy Gyurcsány Ferenc utasítására vette fel a kapcsolatot Kulcsár Attilával, akivel többször is találkozott. Az Országgyűlésben hétfőn Demeter Ervin (Fidesz) egyebek mellett arról is érdeklődött, hogy Gyurcsány Ferenc találkozott-e a volt brókerrel. A válaszoló Kiss Péter kancelláriaminiszter a kérdésre nem felelt. Az ügy és a vallomás részleteit a holnapi Magyar Nemzetben olvashatják. <br/><b>(A dokumentumok megtekintéséhez kattintson a képre!)</b>

MNO
2004. 09. 29. 12:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyításhoz kattintson a képre!



Nagyításhoz kattintson a képre!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.