„Gyurcsányi” segítségére volt szükség

A bankbotrány kirobbanását &#8211; vagyis Szász Károly akkori PSZÁF-elnök megveretését &#8211; követően Kulcsár Attila, a K&H Bank Rt. sikkasztással gyanúsított exbrókere és az Állami Autópálya Kezelő Rt. vezérigazgatója, Bitvai Miklós lázasan dolgozott a bizonyítékok eltüntetésén. A sikkasztási, pénzmosási ügyben nem kevesebb, mint 16 milliárd forint közpénz forgott. Ma már köztudott, hogy a törvénytelen tranzakciók leplezéséhez szerződéseket is hamisítottak. A Nemzetbiztonsági Hivatal ekkor már folyamatosan lehallgattatta Kulcsár Attila telefonját, aki elképesztő mennyiségű hívást bonyolított. Kulcsár többször egyeztetett Bitvaival, aki egy alkalommal közölte: szólt Bodnár Zoltánnak, a Nemzeti Autópálya Rt. elnökének, hogy baj van a papírokkal. Bitvai megemlítette azt is, hogy Bodnár beszélni akar &#8222;Gyurcsányival", hogy mindenképpen intézkedjen, mert nagy botrány van készülőben. Bitvai és Kulcsár egyik lehallgatott, a titkos minősítés alól feloldott beszélgetését teljes terjedelmében közöljük. <br/><b>(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre!)</b>

MNO
2004. 09. 29. 12:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyításhoz kattintson a képre!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.