Idén több, jó minőségű bor készül a Villányi borvidéken

Bár a sokéves átlagnál két héttel később, szeptember közepén kezdődhet meg a szüret, de a tavalyinál 10-15 százalékkal több, jó minőségű bor készülhet a Villányi borvidéken.

MNO
2004. 09. 07. 10:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FVM Dél-dunántúli Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének igazgatója elmondta: az intézet kísérleti telepén, nagygazdaságok képviselőinek tartott borászati bemutató keretében elmondta: bár sokan temetik az idei évjáratot, hosszú, napos ősz esetén minden esély megvan rá, hogy a pincékből kiemelkedő minőségű vörösborok kerüljenek ki az ország legdélebbi, 2.200 hektár területű borvidékén – olvasható a privatbaknar.hu-n.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.