időjárás 2°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Száguldozó fiatalok ütköztek falnak Hajóson

MNO
2004.10.09. 07:06

Lakóház falának ütközött egy személyautó szombaton hajnalban a Bács-Kiskun megyei Hajóson. A Suzukiban fiatalok utaztak, akik állítólag virtuskodás közben nem bírták bevenni a derékszögű kanyart, ezért történt a baleset – értesült az Objektív Hírügynökség.

A négy fiatal a Suzuki személyautóval a Táncsics utcából akart bekanyarodni az arra merőleges Munkácsi utcába, a nagy sebesség miatt azonban a járművük kisodródott és a sarki lakóház falának csapódott. Az autó éppen a gáz fűtőberendezés fém kivezető csövét találta el, ezért a lakók riasztották a tűzoltókat is, de beavatkozásukra nem volt szükség. Az ütközés a sofőr felőli oldalon történt, ezért az autót vezető 22 éves hajósi férfi súlyos lábtörést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. Három társa ép bőrrel megúszta a balesetet. A ház fala és az autó is megrongálódott. A rendőrség még vizsgálja a baleset pontos körülményeit.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.