időjárás 7°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Zalatnay Sarolta hazatért és politikusokat fenyegetett meg

MNO
2004.10.09. 16:59

Hazajött Amerikából Zalatnay Sarolta. Az RTL Klub Híradója úgy tudja, hogy a csalás miatt 3 év börtönbüntetésre ítélt énekesnő hétfőn kapja meg börtönbeli behívópapírját. Az énekesnő ügyvédje a Híradónak azt mondta: kérvényezi a bíróságtól, hogy három hónappal halasszák el a büntetés végrehajtását.

Zalanay Sarolta délután háromkor érkezett a ferihegyi repülőtérre. Az újságírók már órák óta vártak rá, de senkinek nem nyilatkozott. „Megmondtam, hogy nem mondok semmit. Bár a lemezem érdekelne ennyire benneteket” – mondta feldúltan Zalatnay.

Az énekesnő megengedte, hogy az RTL Klub stábja hazakísérje a repülőtérről. A többi újságíró elől szó szerint elfutott az énekes.

Zalatnay Sarolta otthonában nyilatkozott az RTL Klubnak. Az énekesnő azt mondta, hogy el akarja kerülni a börtönt. De ha ez nem sikerül, politikusokat hoz kellemetlen helyzetbe.

„Három év nagyon sok az életemből, de ha munkával töltöm, jó, de ha nem, akkor ki kell nyitni a számat” – fenyegetőzött az énekesnő.

Zalatnay védőügyvédje az ítélet-végrehajtás felfüggesztését kéri a bíróságon. Azt szeretnék, ha három hónappal később kellene Zalatnaynak börtönbe mennie.

„Három hónap alatt reális lehetősége nyílik a művésznőnek, hogy az általa többször hangoztatott kárenyhítési kötelezettségének eleget tegyen” – mondta dr. Hegedűs László.

Ezután kérhetnek csak perújrafelvételt. Az ügyvéd azonban kegyelmet is kér Zalatnay Saroltának, de szerinte nincs esély arra, hogy ezt meg is kapja. Hegedűs szerint biztos, hogy Zalatnay Saroltának börtönbe kell mennie. Szerinte az a kérdés, hogy mikor, és hogy mennyi időre.

Az RTL Klub Híradója úgy tudja, hogy Zalatnay hétfőn kapja meg az értesítést arról, hogy mikor kell bevonulnia. Az énekesnő onnantól számítva elvileg már csak néhány napot tölthet szabadlábon.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.