időjárás 11°C Adalbert 2022. szeptember 27.
logo

Fidesz: Szimpla átverés a dupla családi pótlék

MNO
2005.08.23. 15:58

A Fidesz reméli, hogy a kormány szerdai ülésén újragondolja a családtámogatás átalakításával kapcsolatos korábban bejelentett terveit – mondta Halász János, a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője kedden a Magyar Távirati Irodának.

A Fidesz értékelése szerint a kormány már a nyár elején bejelentette, hogy végképp szétveri a családtámogatási rendszert – közölte Halász János. Kiderült az is – tette hozzá –, hogy a dupla családi pótlék ígérete „szimpla kormányzati átverés”. A politikus elmondta: az eddigi bejelentések alapján éppen azok fognak rosszul járni, akik a legrászorultabbak. Ezért a Fidesz reméli, hogy a kormány szerdai ülésén újragondolja korábbi bejelentéseit, és olyan döntést hoz, amely nem érinti hátrányosan a legnehezebben élő családokat.

Batiz András szóvivő keddi sajtótájékoztatóján közölte: a kormány szerdai ülésén tárgyal a családtámogatási rendszer átalakítására vonatkozó előterjesztésről. (fidesz.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.