A húsz különféle termékre kiterjedő vizsgálat azonban azt állapította meg, hogy több gyártó még a saját maga által előírt értékeket sem tartja be, mivel termékei só- vagy zsírtartalma eltért a megadottól, tovább növelve azok amúgy is meglévő egészségügyi kockázatát.
Az áruk jelölését illetően kiderült, hogy a húsz termék csaknem felét szabálytalan, az előírásoknak nem megfelelő megjelölésekkel árusítják. Egy terméknél előfordult, hogy az egyik vizsgált csomagnál a nettó tömeg nem érte el a jogszabályi minimum értéket sem. A mért konyhasótartalom az esetek 15 százalékában haladta meg a gyártó által feltüntetett értéket, három külföldi mintánál pedig a gyártó nem is jelezte a sótartalmat. A zsírtartalom egy mintánál volt magasabb, mint a gyártó által vállalt érték. Ily módon az összetételi jellemzők alapján a húszból négy minta nem felelt meg a követelményeknek.
Az ízt és állagot illetően a bírálók nem találtak kifogásra okot adó hibát, és a csomagolásokról is azt állapították meg, hogy azok minden terméknél biztosították a megfelelő védelmet. Összességében azonban az ellenőrzés azt állapította meg, hogy az ellenőrzött termékek pontosan fele, vagyis a húszból tíz termék nem felelt meg a vonatkozó előírásoknak. A megfelelőnek minősített csipszek közül csak egyetlen kapott kiváló értékelést, 4-4 érdemelt ki jó vagy közepes érdemjegyet, egy pedig még éppen megfelelőnek minősült. Mindössze három olyan volt, ahol az átlagnál számottevően kedvezőbbek voltak a mért összetételi jellemzők, és egyaránt alacsony volt a só- és zsírtartalom.

Menczer: Zelenszkij elmondta, hogy ő is irányítja a Tisza Pártot