Elítélték első fokon Dunaújváros SZDSZ-es alpolgármesterét

Másfél év börtönre ítélte Sipos Jánost, Dunaújváros szabad demokrata alpolgármesterét a Buda Környéki Bíróság első fokon. A vád jelentős kárt okozó csalás és huszonnégy rendbeli magánokirat-hamisítás volt. Az ítélet nem jogerős – olvasható a Hír TV honlapján.

MNO
2005. 09. 30. 12:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A per elsőrendű vádlottja, egy kulcsi vállalkozó 2000-ben nehéz szociális helyzetűeket vett rá arra, hogy lakásaikat adják el neki, és azt ígérte, hogy szociálpolitikai támogatásukat felhasználva társasházakat épít számukra. A házak azóta sem készültek el, az egykori lakástulajdonosok közül pedig sokan fedél nélkül maradtak. A bíróság szerint az ügyletekben Sipos János dunaújvárosi alpolgármester bűnsegédként működött közre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.