Mozdulatlan maradt a forint

Péntek délelőtt nem mozdult a forint árfolyama, s nem váltak valóra azok a remények sem, amelyek a délutáni kereskedéstől vártak némi változást – írja a napi.hu.

MNO
2007. 05. 04. 15:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az euró pénteken 246,50/60 forinton kezdte a kereskedést, ami kísértetiesen hasonlított a csütörtöki záráskor feljegyzett kurzusra – mondta Kolba Miklós, az ING devizakereskedője, utalva a minimális piaci aktivitásra.

Az amerikai makroadatok sem kavarták fel az állóvizet, így az euró jegyzése a nap folyamán egy szűk ötvenfilléres sávban alakult, 246,25–246,75 forint között, míg a dollárral 181,40 körül folyt a kereskedés. A trader hozzátette: várakozásai szerint a jövő héten is folytatódhat az eseménytelenség.

(napi.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.