Földesi-Szabó előzetesben marad

Előzetes letartóztatásban marad Földesi-Szabó László, az Egymásért Egy-Másért Alapítvány kuratóriumi elnöke és négy társa.

MNO
2007. 06. 15. 12:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugyanakkor a Fővárosi Bíróság, mint másodfokú bíróság az ügy két másik szereplőjével szemben megszüntette az előzetes letartóztatást. Az ügyben a napokban hozott jogerős döntést a bíróság.

Földesi-Szabó László és hat társa ügyében először április 20-án rendelt el előzetes letartóztatást a Budai Központi Kerületi Bíróság. A mostani döntést kimondó taláros testület öt gyanúsított esetében továbbra is indokoltnak látta a kényszerintézkedés meghosszabbítását, egy férfi és egy nő esetében viszont házi őrizetet rendelt el.

Mint ismert, a gyanúsítottakkal szemben a VPOP Központi Bűnüldözési Parancsnokság Kiemelt Ügyek Osztálya indított eljárást, csempészet bűntettének alapos gyanúja miatt.

(stop.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.