Szerződést bont a Miniszterelnöki Hivatallal a tanácsadó cég

A Digital Natives a Miniszterelnöki Hivatallal (MeH) kötött szerződésének felbontását kezdeményezte – tájékoztatta közleményben a kormányszóvivői iroda a távirati irodát kedden.

MNO
2008. 02. 12. 19:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szóvivői iroda közleményében az áll: a cég sajnálattal vette tudomásul, hogy napi politikai csatározások kereszttüzébe kerültek. „Tekintettel arra, hogy a cég nem kívánja jó hírnevét a politika oltárán feláldozni, a továbbiakban nem vállal a kormányzati szektorban tanulmánykészítési feladatot és az elkészült, mintegy háromszáz oldalas tanulmányt a kormányzati kommunikációért felelős szakállamtitkárság részére teljes terjedelmében térítésmentesen átadta” – közölte Béky Miklós, a cég ügyvezetője. Hozzátette: a tanulmány összefoglalója megtalálható az interneten.

Lapunk január elején írt arról, hogy a Nemzetközi kormányzati kommunikációs eszközök az interneten című tanulmányt Gyurcsány Ferenc régi ismerősének és üzlettársának cégétől rendelte meg tízmillió forintért a MeH. A kormányszóvivő akkor úgy nyilatkozott: a kormány a kormányzati tájékoztatás informatikai megújításán dolgozik, és a céget – a kormány internetes kommunikációját javítandó – a nemzetközi on-line megoldások legjobb gyakorlatának elemzésére kérte fel a szakállamtitkárság, de a tiszteletdíjat csak az anyag szakmai felülvizsgálata után fizetik ki.
(mti)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.