időjárás 19°C Malvin 2022. október 1.
logo

A rendőrök elől menekült, de felborult az autójával

MNO
2009.02.27. 10:09

Felborult autójával egy magyar cigarettacsempész, miközben a rendőrök elől menekült Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a férfi könnyebben megsérült – közölte a térségi főkapitányság sajtószóvivője pénteken.

Az ukrán rendszámú gépkocsit a rendőrök csütörtökön a sonkádi Tisza-hídon akarták először ellenőrizni, de a sofőr nem állt meg, majd Kölcse és Fülesd között is elszáguldott a riasztott egységek mellett – mondta Fülöp Gergely. A százados közölte: a menekülő később az útról az árokba szorított egy másik autót, annak utasai nem sérültek meg. A járművet az üldöző rendőrök végül felborulva találták meg a nemesborzovai erdőnél. A sofőr elmenekült, az autóban csaknem 11 ezer doboz, hatmillió forint értékű, ukrán zárjegyes cigarettát hagyott. A járőrök nyomkövető kutyákkal átkutatták a környéket, majd egy Kisszekeresen megállított ukrán rendszámú személygépkocsiban megtalálták a felborult csempészautó feltételezett vezetőjét, utasként. A férfin friss sérülések voltak, amelyeket a feltételezések szerint a felborult autóban kinyílt légzsák és a kitört szélvédő okozott. A férfit kórházban vitték, majd sebei ellátása után előállították.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.