A szocialisták „úgy lopják az uniós pénzt, mintha kötelező lenne” + Videó

Változatlanul lopják az uniós pénzt. Hangfelvételek bizonyítják, hogy fiktív teljesítési igazolásokat nyújtott be az egyik békési kábelszolgáltató.

MNO
2009. 02. 15. 11:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Oros-Com közel félmilliárd forint értékben kapott elmaradott kistérségektől megbízást a széles sávú internet kiépítésére. A Hír Televízió Célpont című műsorának nyilatkozva a kivitelező konzorcium egyik vezetője is elismerte, hogy történt túlszámlázás. Például egy alig 3 millió forint értékű fejállomást papíron 12 millió forintos költségként próbáltak meg elszámolni.

A Célpont péntek esti műsora azzal foglalkozott, kinél landolt a különbözet. A műsor bemutatja: a szocialisták úgy lopják az uniós pénzt, mintha ez kötelező lenne. Az is kiderül: az állam – a szakmai szervezetek kifogásait semmibe véve – miért támogatja a párhuzamos kábelrendszerek kiépítését.

(HírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.