időjárás 7°C Brúnó , Renáta 2022. október 6.
logo

Karácsony beismerte, szemétkáosz fenyeget Budapesten

A bíróság sem hitt a kamaszlánynak

MNO
2009.06.18. 17:32

Helybenhagyta a Bács-Kiskun Megyei Bíróság ítéletét a Szegedi Ítélőtábla, így jogerőssé vált az a döntés: felmentettek egy kiskunfélegyházi férfit a nevelt lánya ellen elkövetett szemérem elleni erőszak vádja alól. A bíróságok szerint nem lehetett bizonyítani, hogy elkövette volna a vádlott a bűncselekményt. A ma (csütörtök) Szegeden kihirdetett ítélet jogerős.

A 23 éves vádlott négy éve létesített kapcsolatot egy háromgyermekes asszonnyal. A nő most 13 éves lánya és a férfi között kezdetben jó volt a kapcsolat, majd amikor anyagi problémák miatt viták keletkeztek a családban, több alkalommal is előfordult, hogy az engedetlen kamaszlányt megütötte a férfi.

A lány a rossz családi légkör elől többször is a nagymamájához ment, iskolai magatartása is kifogásolható volt, nevelői és diáktársai pedig rendszeresen azon kapták, hogy hazudik. Ilyen előzmények után 2007 áprilisában a kamaszlány arról számolt be az édesanyjának, hogy vele csalja meg a férfi. Elmondta: a vádlott több alkalommal is fajtalankodott vele, amelyre veréssel kényszerítette.

Mivel a férfi ezt tagadta, és később a kamasz is úgy nyilatkozott, hogy a korábban elmondottak valójában nem történtek meg, az anya végül nem tett feljelentést. Ahogy a nagyszülők sem, akik – bár elhitték a hallottakat – akkor szintén nem fordultak a hatóságokhoz.

Nem sokkal később, 2007. július 24-én a lány aztán megint azt mondta a Budapesten élő nagymamájának, hogy a vádlott ismét fajtalankodott vele, és ekkor már a nagymama feljelentést tett a rendőrségen a férfi ellen. Akit most jogerősen is felmentettek a vád alól.

(baon.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.