időjárás 12°C Jusztina 2022. szeptember 26.
logo

Megszúrta élettársát, majd elmosta a kést

MNO
2009.06.15. 08:39

Családi vita fajult emberölési kísérletté szombaton késő este Komáromban. A 42 éves komáromi asszony egy konyhakéssel szúrta meg alvó élettársát. A férfi életveszélyes sérülésekkel fekszik a kórházban – értesült az Objektív Hírügynökség a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától.

A családban gyakori volt a vita a férfi féltékenysége miatt. Most is ez okozta a bajt. A pár összeveszett, majd az asszony feldúltan elment otthonról. A közeli kocsmában két felessel és egy pohár sörrel vezette le a felgyülemlett feszültséget, majd hazament. Itt újabb bosszúság érte, a ház ajtaját ugyanis zárva találta. Hiába kiabált, hangját elnyomta a televízió zaja. Az asszony a szomszéd segítségével befeszítette az ajtót – élettársa mindebből semmit sem érzékelt, mert már aludt. A gyanúsított a konyhába ment, ahol elővett egy körülbelül 15 centiméter pengehosszúságú kést és tízszer megszúrta az ágyban fekvő férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A nő ezt követően a konyhában elmosta a kést, majd átment a szomszédba, ahol elmondta, hogy megszúrta élettársát, orvost kellene hívni hozzá. A nőt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette emberölési kísérlet megalapozott gyanújával és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

(Objektív Hírügynökség)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.