időjárás 12°C Jusztina 2022. szeptember 26.
logo

Giorgia Meloniék sima győzelmet arattak Olaszországban

Obama a világ összes problémáját megoldotta

MNO
2009.06.20. 17:39

Barack Obama megmentette a világot a Jib-Jab stúdió idei rajzfilmjében. A cég minden évben készít animációt az elnökről. Obama most először szerepelt, és szuperhősként az Egyesült Államok és a világ összes nagy problémáját megoldotta.

A földön sötétség uralkodott, egészen Barack Obama megérkezéséig. A Batmanre hasonlító új elnök akcióba lépett, megoldva Amerika és a világ gondjait, legalábbis a Jib-Jab stúdió legújabb animációjában.

A cég a politikai rajzfilmkészítők legismertebbike, és minden évben kifigurázza az amerikai elnököt. A szuperhősként ábrázolt Obama először a válságot fékezi meg: elárasztja állami pénzzel a piacot, megfékezi a deficitet és a munkanélküliséget.

Az elnök maga is megnézte a filmet az amerikai tévé és rádiótársaságok által rendezett fogadáson, majd saját humorából is ízelítőt adott. „Ha benéznek a székük alá, láthatják, hogy mindenki kapott ajándékba egy autógyárat. A Fox tévének pedig az AIG biztosító jutott” – viccelődött az elnök a tudósítókkal.

A rajzfilmben Obama eközben szuperképességeivel megnyeri az iraki háborút, elintézi Oszama bin Ladent, kibékül Hugo Chavezzel és rendezi a közel-keleti konfliktust. A legnagyobb feladata azonban a szomáliai kalózokkal való leszámolás és a globális felmelegedés elleni harc. Az animáció narrátora szerint az embereket nem érdekli, hogy Obama eladósítja az országot, sőt az sem, hogy ígéretét megszegve még mindig dohányzik, hiszen végre eljött a nap hőse, aki rendbe teszi Amerikát.

(hírTV)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.