időjárás 2°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Lakos Imre lemondott, címkéket és névjegyeket emleget

MNO
2010.01.12. 17:24

Demszky Gáborhoz címzett levelében január 15-i hatállyal lemondott a közösségi közlekedési tanácsnoki pozícióról Lakos Imre – adta hírül honlapján kedden az Új Pólus Közéleti és Kulturális Egyesület.

Lakos Imre szerint a koalíciós megállapodásban rögzített tanácsnoki pozíciók létrehozása a gyakorlatban nem igazolta létjogosultságát. „Nem bizonyult többnek egy tartalom nélküli politikai alkunál, amely címeket, névjegyeket, ezekhez rendelt javadalmazást és infrastruktúrát hozott létre. A koalíció felbomlását követően már teljes mértékben indokolatlanná vált az MSZP-s tanácsnoki pozíciók további fenntartása is” – írta. Emellett szerinte azért sem érdemes fenntartani a közlekedési tanácsnok pozícióját, mert annak sem hatásköre, sem intézkedési jogköre, sem érdemi tárgyalási pozíciója nincs a folyamatokban.

Lakos Imre a városüzemeltetési bizottság és a környezetgazdálkodási bizottság elnökeként továbbra is támogatni szeretné a városvezetést azokban a célkitűzéseiben, amelyek a BKV, a város közösségi közlekedésének rendbetételére, rövid és középtávú problémáinak megoldására irányulnak – olvasható a honlapon.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.