Következő mérkőzések
Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

OCÖ, MCF: házkutatások Kolompárék szervezeteinél + Videó

<p>Egyszerre három helyszínen, Kiskunmajsán, ahol az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke, Kolompár Orbán állandó lakcíme van, az MCF Roma Összefogás budapesti, Baross utcai irodájában és a roma szervezet központjában, az OCÖ Dohány utcai épületében tart a rendőrség házkutatást.</p><p><strong><a href="/portal/687603">• Kolompárék is elindulnak • A választások miatt szünetelni fog a büntetőeljárás</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/684039">• Kolompár lecsós kolbászt emleget a szavazások kapcsán</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/678447">• Elnapolták Kolompárék perét két vádlott kihallgatása után</a></strong> </p>

MNO
2010. 01. 15. 10:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!


A házkutatás tényét megerősítette a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője, Szabó Ferenc és nemrég az OCÖ szóvivője is. Ifjabb Bogdán János elmondta: nem ismeri a házkutatás konkrét okát, ám bármivel is vádolják a szervezet elnökét, Kolompár Orbán ártatlan.

Ismert, elindul az idei országgyűlési választáson is Kolompár Orbán országos cigány önkormányzati elnök MCF Roma Összefogás nevű etnikai kispártjával. Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, így a jelöltséggel járó időleges mentelmi joga révén ismét fel fogják függeszteni az ellene folyó büntetőeljárást, ahogyan az az európai parlamenti választás során történt.

(Hír TV, MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.