Újabb és újabb gyanúsítások várhatók a BKV-nál

A közeljövőben újabb és újabb kihallgatásokat és nyomozati cselekményeket tervezünk a BKV-val kapcsolatos nyomozások során – mondta újságírói kérdésre Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya csütörtökön sajtótájékoztatón.<br /><br /><a href="/portal/689775" target="_blank"><strong>• Forsense: A BKV uralta a január eleji közbeszédet</strong></a> <br /><a href="/portal/687096" target="_blank"><strong>• „Csúfosan megbukott a Hagyó-modell”</strong></a> <br /><a href="/portal/687563" target="_blank"><strong>• Gyanúsítottként hallgattak ki két BKV-s csúcsvezetőt</strong></a> <br /><a href="/portal/688245" target="_blank"><strong>• A szocialisták aggódnak, hogy Hagyó Miklóst is előveszik</strong></a>

MNO
2010. 01. 21. 13:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vezérőrnagy ismertetése szerint az elmúlt időszakban bizonyítékok összegyűjtésén dolgoztak a megbízási szerződésekkel és a különböző végkielégítésekkel kapcsolatban. Hozzátette: az elmúlt két hétben konkrét kihallgatásokat tartottak, és ezek sorát folytatják. „Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a BKV-nál elkövetett valamennyi bűncselekményt felderítsük” – mondta Tóth.

(MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.