Következő mérkőzések
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

A házi őrizetes Antal majd telefonál, hogy bemegy-e dolgozni

Legkésőbb március 19-én, pénteken jeleznie kell Antal Attilának a munkáltatója felé, ha a következő munkanapon nem tud munkába állni. Ennyit tudtak mondani a Vértes Volánnál a házi őrizetben lévő volt BKV-s vezér sorsát firtató kérdéseinkre. A Vértes Volán vezérigazgatójának a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. a munkáltatója. 

Pálffy Lajos
2010. 03. 10. 13:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint azt korábbi cikkünkben megírtuk, a házi őrizetben lévő Antal Attila továbbra is a Vértes Volán vezérigazgatója, viszont munkavégzésében némileg korlátozva lévén, jelenleg éves vezérigazgatói szabadságát tölti. A korábbi BKV-s ügyei miatt elszámoltatás alatt álló szakember a Vértes Volán közlése szerint saját kérésére ment szabadságra. A cég kommunikációs munkatársa által elküldött üzenetben szerdán megerősítették: Antal utolsó szabadságon tölthető napja 2010. március 19.

Az MNO-hoz eljuttatott levél szerint a vezérigazgatónak legkésőbb ezen a napon kell jeleznie a munkáltató felé, ha a következő munkanapon, ami március 22., hétfő, nem tud munkába állni. Tehát legkésőbb jövő pénteken Antal Attilának fel kell emelnie a telefont és hívnia a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t, közölnie kell, hogy mik a szándékai. Ugyanakkor a vagyonkezelőnek mint munkáltatónak is illenék tájékoztatni a megtévedt közlekedési szakember mellett a Vértes Volánt és a nyilvánosságot is arról, hogy hogyan tovább. Kérdéseinkkel természetesen megkerestük az MNV Zrt. sajtóosztályát is, ahol megígérték, hogy továbbítják azokat az illetékeseknek.

A Vértes Volánnál a helyettesítés megoldott, a társaság zökkenőmentes működése továbbra is biztosított – reagált a vezetési bizonytalanságból adódó esetleges problémákról szóló felvetésünkre a tatabányai központú cég vezetése.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.