Pártkáderek a HM-cégekben

Jász-Nagykun-Szolnok megyei szocialista politikusok „szakértelmét veszik igénybe” az utóbbi időkben a Jászapátiban országgyűlésiképviselő-jelöltként induló Szekeres Imre által irányított Honvédelmi Minisztérium cégeiben. A tárcavezető „kampánymegyéjében” tevékenykedő szocialisták általában a felügyelőbizottságokban kapnak tiszteletdíjat, de előfordul közöttük olyan is, aki igazgatósági tagként munkatársa a honvédség vesztegetés gyanújával letartóztatott egyik tábornokának.

Magyar Nemzet
2010. 03. 29. 3:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szekeres Imre honvédelmi miniszterségével sem jártak rosszul a Jász-Nagykun-Szolnok megyei szocialisták.

Az elmúlt években ugyanis szocialista pártkáderekkel töltötték fel a Honvédelmi Minisztérium (HM) cégeit ebből a megyéből, ahol Szekeres, az MSZP elnökhelyettese, a szaktárca vezetője is indul az országgyűlési választásokon. A Szekeres Imre „kampánymegyéjében” dolgozó szocialisták közül a HM egyik fegyverzettechnikai cégében, a HM Arzenál Zrt.-ben tiszteletdíjat kap például a felügyelőbizottsági tagságáért a párt egyéni képviselőjelöltje, a könyvtár-informatikus végzettségű Tokajiné Demecs Katalin, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés volt alelnöke. A minisztériumi társaság elnöke egyébként Szekeres tárcavezetése alatt Dóra Ottó lett, aki az MSZP salgótarjáni elnöke is egyben – írja a hétfői Magyar Nemzet, amelyben bővebben is olvashat a témáról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.