További három hónapig maradhat előzetesben Regőczi

Kedden dönt a bíróság a BKV volt értékesítési és kommunikációs vezérigazgató-helyettese, Regőczi Miklós előzetes letartóztatásának meghosszabbításáról. A Fővárosi Főügyészség a kényszerintézkedés 3 hónapos meghosszabbítását kérte. <br /><br /><strong><a href="/portal/700814" target="_blank">• „És Demszky Gábornak is voltak elképesztő kérései ” – A teljes interjú</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/699095" target="_blank">• Mesterházy, Fuzik, Zelenák – továbbra is előzetesben ülnek</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/698833" target="_blank">• Hagyó körül fogy a levegő: újabb emberét gyanúsították meg + Videó</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/693179" target="_blank">• Előzetesben Mesterházy és Zelenák, házi őrizetben Regőczi</a></strong>

MNO
2010. 03. 16. 11:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Regőczi Miklóst hűtlen kezeléssel gyanúsítják, az eddigi adatok szerint felesleges, illetve indokolatlan szerződéseket kötött az amúgy veszteséges BKV nevében. A 12 céggel általa kötött szerződés 81 millió forint kárt okozhatott a társaságnak.

A Budai Központi Kerületi Bíróság február elején először házi őrizetbe helyezte Regőczit, később viszont őt is előzetes letartóztatásba helyezték Mesterházy Ernővel és Zelenák Tiborral együtt.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.