Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Korrupció: az MSZP-s Tóth József Angyalföldjén minden elintézhető?

Mint arról nemrég <strong><a href="/portal/707866">beszámoltunk</a></strong>, kenőpénz átvétele közben értek tetten a rendőrök egy közterület-felügyelőt Budapesten. A gyanú szerint a férfi egy angyalföldi építkezésen felajánlotta a beruházónak, hogy heti húszezer forintért szemet huny az esetleges közterület-használati szabálytalanságok felett. Egy most közzétett hangfelvétel szerint a férfi azzal győzködte „áldozatát”, hogy ők még az önkormányzatnál is mindent el tudnak intézni.

MNO
2010. 04. 22. 10:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanú szerint nemrég egy férfi egy angyalföldi építkezésen felajánlotta a beruházónak, hogy heti húszezer forintért szemet huny az esetleges közterület-használati szabálytalanságok felett. A közigazgatásban meglévő kapcsolatrendszerére hivatkozva azt is megígérte az építtetőnek, hogy tereprendezés címén fiktív számlát bocsát a rendelkezésére a folyamatos fizetés legalizálására.

Az Angyalfold.blog.hu-n most közzétett hangfelvétel szerint azonban az azóta őrizetbe vett férfi nem magányos farkas. Kérdésre válaszolva azt mondta, mindent el tudnak intézni az önkormányzatnál is, a polgármesteri hivatal építésügyi osztályán is. Sőt amennyiben valamelyik helyi hatóság úgy dönt, hogy ellenőrzik az építkezést, akkor ők azt legalább két nappal előtte tudni fogják, és szólnak az építtetőknek.



(A hangfelvétel első része az Angyalfold.blog.hu-n hallható.)

Mint ismert, ebben a kerületben a szocialista Tóth József a polgármester, aki egyébként egyedüli MSZP-sként az országban megnyerte az országgyűlésiképviselő-választás első fordulóját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.