Félmilliárd forint HM-propagandára

A félmilliárd forintot is elérheti az az összeg, amelyet a honvédelmi tárca propagandakiadványaira költenek el ebben az évben. Az erről szóló keretszerződést a szocialista pártkáderekkel feltöltött, állami tulajdonú HM Zrínyi Kommunikációs Nonprofit Kft. kötötte meg egy olyan konzorciummal, amelynek hátterében Matyuc Péter volt honvédelmi minisztériumi szóvivő családi köre is fellelhető.

Magyar Nemzet
2010. 05. 05. 3:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kétszáznyolcvanmillió forint értékben kötött keretszerződést propagandakiadványok készítésére egy konzorciummal a Honvédelmi Minisztérium (HM) kommunikációs cége, amely nemrég alakult át közhasznú társaságból kft.-vé, és átkerült a nemzeti vagyonkezelő tulajdonába. A HM Zrínyi Kommunikációs Nonprofit Kft. és a Kornétás Konzorcium között létrejött megállapodásban az is szerepel, hogy a megrendelő – vagyis az állami cég – plusz ötven százalékkal eltérhet a megbízás értékétől, vagyis csaknem félmilliárd forintra növelheti a kiadványokért kifizetett összeget – olvasható a szerdai Magyar Nemzetben, melyből további részleteket is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.