Elismerte az APEH a beavatkozást

Közleményben ismerte be tegnap az APEH, hogy 2008 októberében Szikora János, a szervezet most is pozícióban lévő elnökének levele nyomán vonták vissza a Malévval szemben kiadott adóhatósági inkasszót. Ezzel a hatóság alátámasztotta <strong><a href="/portal/719476" target="_blank">tegnapi cikkünket</a></strong>. A Nemzetgazdasági Minisztériumban közölték: Matolcsy György tárcavezető tájékozódik az ügyben.

Magyar Nemzet
2010. 06. 18. 3:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A különös tranzakció részletei úgy váltak nyilvánossá, hogy az immár állami kézben lévő Malév tegnap felmentette az APEH-ot az adótitok alól. A történéseket a Malévnál működő szakszervezetek tegnap úgy kommentálták, hogy beigazolódni látszanak azok a korábbi sejtések, miszerint a légitársaság már az APEH-nek sem tudott fizetni.

Eközben korrupt APEH-dolgozókra csapott le a rendőrség Székesfehérváron. A nyomozók vesztegetéssel gyanúsítják az adóhatóság Közép-dunántúli Regionális Igazgatóságának hat munkatársát, valamint két vállalkozót – írja pénteki számában a Magyar Nemzet, melyből további részleteket is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.