A hazaárulózásért kár volt ottmaradni a Jobbiknak + Videó

Élesen bírálja volt párttársait az egykori jobbikos képviselő, az alkotmányt megszavazó Pősze Lajos, amiért lehazaárulózták a miniszterelnököt az alaptörvény elfogadásakor.

MNO
2011. 04. 20. 10:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a hírTV felvételét!


A politikus kedd este a hírTV Rájátszás című műsorában azt mondta, okosabban tették volna a Jobbik-frakció tagjai, ha egyszer elmondják a véleményüket az alkotmányról, majd távoznak, ahelyett, hogy botrányosan viselkednek a záróaktusnál.

„Nem túl értelmes dolog. Ennyi erővel egyszer elmondhatták volna a véleményüket, és akkor elmehettek volna valami hasznosabb dolgot is csinálni azalatt az idő alatt. Azért kár volt ottmaradni, hogy a Magyar Köztársaság miniszterelnökét, és több száz képviselőt lehazaárulózzanak. Ehelyett értelmes dolgokat is csinálhattak volna” – fejtette ki Pősze Lajos a Jobbik parlamenti viselkedése kapcsán.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.