Finom pálinkák várják az érdeklődőket

Több száz párlat, finom borok és egyéb gasztronómiai élvezetek mellett vérpezsdítő muzsika is várja a budai Várba látogatókat május második hétvégéjén a VI. Budapesti Pálinkafesztiválon.

MNO
2011. 04. 20. 9:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új helyre költöző gasztronómiai eseményen fellép a legújabb albumát bemutató, bécsi székhelyű, modern, progresszív dzsesszt a hagyományos roma dallamokkal zseniálisan ötvöző DelaDap!; a székely, moldvai, erdélyi stílusú népzenék alapjait elektronikus ütemekkel fűszerező Analog Cuvee; valamint a latinos dallamok koronázatlan magyar királyai, Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor. De különleges zenei csemegével készül az Ocho Macho és a Karaván Família is: előbbi zenekar akusztikus hangszereléssel lép színpadra, utóbbi pedig meglepetés vendégekkel színesíti zenei repertoárját.

A táncra perdítő dallamok mellett az Év blendelt szilvapálinkája és számos, szilvából készült csemege várja a látogatókat a budai Várban május 5. és 7. között. A szervezők ígérete szerint ezen kívül több száz párlat, házias sajtok és kolbászok, különleges csokoládék, valamint finom borok teszik varázslatossá a hétvégét.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.