Halálos kimenetelű baleset a 86-os főúton

Egy ember meghalt, amikor összeütközött egy kamion és egy személyautó Vas megyében a 86-os számú főúton, a nagykölkedi elágazónál kedden este – közölte az MTI-vel a rendőrség.

MNO
2011. 04. 19. 17:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges információk szerint egy szlovén felségjelű kamion Szombathely felől Körmend irányába haladt, amikor, eddig tisztázatlan okból, összeütközött egy szemből érkező személyautóval – mondta Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A baleset során mindkét jármű bal eleje ütközött. A személygépkocsi vezetője, egy nemesbődi férfi a helyszínen életét vesztette, a mellette ülő embert súlyos, míg a hátsó ülésen utazót könnyű sérülésekkel szállították kórházba – fűzte hozzá. A helyszínelés jelenleg is tart. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.