Jelentős metrótűz, teljesen kiégett a kocsi

Teljesen kiégett egy metrószerelvény első kocsija Budapesten, az Árpád hídi megállónál az alagútban kedden kora délután – közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.

MNO
2011. 04. 19. 14:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiégett a második kocsi első része is, az alagútban a kábelek összeégtek, a biztonsági világítást szolgáló lámpák leolvadtak a mennyezetről – mondta el Kisdi Máté, aki szerint a korábbiakhoz képest jelentős metrótűzről lehet beszélni. Közölte, az utómunkálatok még tartanak.

A BKV fődiszpécsere korábban az esetről annyit mondott, hogy a szerelvény az alagútban akadt el, de utasokat nem szállított, a metró vezetője elhagyta a szerelvényt. Az utasokat a 3-as metró vonalán a Lehel tér és Újpest-központ között buszok szállítják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.