Kezdődik a „dili” hatvan budapesti helyszínen

Hatodik alkalommal indul útjára a kiállításmegnyitókkal, „tűzfalrehabbal”, koncertekkel, filmvetítésekkel, street art versennyel a Portfolio Points rendezvénysorozata. A „kiállításdömping” a Loffice-ban március 19-én este 19 órától startol, az ezt követő napokban pedig 60 fővárosi és 17 pécsi helyszín csatlakozik a „dilihez”.

MNO
2011. 04. 19. 16:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Suppré-Neopaint csapata a Portfolio Points 2011. tavaszi rendezvénysorozatán 60 „felkapott”, belvárosi helyszínen biztosít lehetőséget művészeknek, hogy megmutassák legújabb alkotásaikat. A pályakezdők felkarolásaként indult „kiállításdömpinghez” mára már ismert és elismert művészek is csatlakoztak. A Loffice-ban március 19-én este 19 órától veszi kezdetét a „dili”, de az igazi nagyüzem szerdán indul, mikor is 20 fővárosi ponton tartanak kiállításmegnyitót.

A rendezvénysorozat hivatalosan a pénteki A38-as buliban csúcsosodik ki, de a Király utca és a Kazinczy utca sarkán lévő megújult tűzfal 21-i átadása is külön említést érdemel. A rendezvények közül a főszervező, Jankovits Barnabás a graffiti szerelmeseinek külön ajánlotta korábban a rendezvényhez csatlakozó, Németországból indult Paint Clubot, mely során street artosok mérik össze tudásukat április 21-én az U26-ban este 21 órakor. – Érdemes időben érkezni, hiszen a rendezvény különlegessége, hogy a művészeknek az adott témát adott időn belül kell filcekkel vászonra vetniük – emelte ki a főszervező. Az érdeklődők a Ráday utcai Fotocellában többek között a Magyar Nemzet fotósának képeit is megtekinthetik.

A helyszíneken megtalálható a Portfolio Points 2011 sajtóanyaga, mely utat mutat a kavalkádban (virtuális verzió ITT).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.