Markolatig szúrta sógora hátába a kést

Az ital rossz tanácsadó. A gyakran súlyos sérülésekkel végződő családi verekedések zömét ittas állapotban követik el. Mint ez a napokban Ungváron történt.

MNO
2011. 04. 17. 18:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mentők súlyos állapotban szállítottak be az ungvári központi városi klinikára egy 35 éves férfit. Az illetőt leszúrták. Az orvosok természetesen azonnal értesítették a rendőrséget. Mivel a sértett nem volt kihallgatható állapotban, a nyomozók a helyszínre siettek. Kiderült, hogy a sértett élettársával együtt bérelt lakásban lakik. Azon a fatális napon együtt felkeresték élettársa édesanyját, aki 29 éves fiával, Ivánnal él együtt. Az illető a rendőrség régi ismerőse volt, eddig ötször került börtönbe.

A vendégeket leültették, megkínálták, természetesen ital is került az asztalra. A két férfi rövidesen lerészegedett. Arra, hogy min vesztek össze, ma már nem is emlékeznek. A 29 éves Iván szidni kezdte édesanyját, ami nem tetszett a vejének. A férfiak vitája verekedéssé fajult. Az anyósa védelmére kelt vendég ököllel megütötte sógorát, majd mindketten kimentek az udvarra, hogy tovább folytassák vitájukat. Rövidesen azonban, mintha semmi sem történt volna, visszatértek, és újra asztalhoz ültek, tovább ittak. Az ital teljesen elvette józan eszüket. Iván kilépett a konyhára, magához vett egy kést, majd markolatig sógora hátába szúrta. A halálra rémült asszonyok azonnal kihívták a mentőket.

A tettes nem tagadta, hogy ő szúrta le sógorát, beismerő vallomást tett. A sértettet megoperálták, az orvosok szerint túl van az életveszélyen.

(karpatinfo.net)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.