Nem lesz KEK-döntő a Népligetben

Szinte biztos, hogy a Ferencváros női kézilabdacsapata nem fogadhatja a Népligetben az Alicantét a KEK döntőjének első mérkőzésén, mivel az Európai Kézilabda-szövetség alkalmatlannak tartja a zöld-fehérek otthonát a fináléra.

MNO
2011. 04. 20. 9:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kilencvenkilenc százalék az esélye, hogy nem a Népligetben játsszuk a hazai meccset – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a bécsi sorsolásról Budapestre tartó Kökény Beatrix. – A sorsoláson az EHF vezetői kifejezték azon véleményüket, hogy nem szeretnék, ha a Kőbányai úti csarnokunkban játszanánk, mert a létesítményt nem tartják alkalmasnak ilyen szintű finálé – amely iránt óriási az érdeklődés – megrendezésére.”

Az FTC ügyvezetője ennél bővebb felvilágosítást nem tudott adni a lapnak, mivel elmondása szerint percenként változik a helyzet. „Reményeink szerint szerdára minden részlet és az új helyszín is kiderül.” A Nemzeti Sport információi szerint a dabasi sportcsarnok, a Syma-csarnok és a Körcsarnok is szóba kerülhet.

Kökény Beatrix azt is elmondta, hogy a televíziós közvetítés miatt még a meccsek pontos dátuma sincs kijelölve, a budapesti találkozó május 7-én vagy 8-án, a spanyolországi visszavágó május 14-én vagy 15-én lesz.

(telesport.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.