Puskás és Kubala előtt tiszteleg a spanyol szövetség

Puskás Ferenc dédunokája és Kubala László unokája vezeti fel a Real Madridot és a Barcelonát a labdarúgó spanyol Király Kupa szerda esti döntőjében.

MNO
2011. 04. 20. 8:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Puskás Akadémia honlapja szerint (pfla.hu) a mérkőzést szervező Spanyol Királyi Labdarúgó Szövetség (RFEE) a madridi magyar nagykövetség közbenjárásának köszönhetően így tiszteleg a két sztárklub – részben magyar vonatkozású – múltja előtt. A Reallal háromszoros BEK-győztes Puskás Ferenc dédunokája, Ane De Juan Damborena és a Barcelona első sikerkorszakát meghatározó Kubala László unokája, Ferenc László Kubala Vargas vezeti majd fel a két csapatot.

A tizenkét éves kislány, Ane a legendás Pancho fiatalabbik unokája, Réka Damborena Puskás leánya. A tízéves Ferenc László a katalán hőssé vált „Kuksi” Carlos nevű fiának gyermeke. A csapatokat kísérő fiatalok között Ferenc László bátyja, Jan László (13) is ott lesz. A két család képviselői már együtt ebédelnek és töltik el a meccs előtti órákat – írja a pfla.hu. A mérkőzés 21:30-kor kezdődik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.